Essity

Essity és una companyia líder mundial en productes d’higiene i forestals. El Grup desenvolupa i fabrica articles sostenibles per a la cura personal, paper tissú i productes forestals. Ven els seus productes en uns 100 països sota el paraigua de marques líder ben posicionades a nivell mundial, com TENA i Tork, i regional, com Lotus, Libresse, Tempo i Libero. Al ser el major propietari de bosc, a títol privat, a Europa, Essity dóna una gran importància a la gestió sostenible dels recursos forestals. Al tancament del 2015, el Grup comptava amb uns 44.000 treballadors i les seves vendes van ascendir a 115 mil milions de corones sueques (12.3 milions d’euros). Essity es va fundar el 1929, la seva seu es troba a Estocolm, Suècia, i forma part de l’índex NASDAQ OMX Stockholm. Per a més informació, visiti www.essity.com Essity Espanya té aprox. 1.200 treballadors repartits en diversos centres productius i oficines. A Espanya Essity produeix i distribueix paper tissú per al gran consum (rotlles de paper higiènic, de cuina, tovallons i mocadors) amb la seva pròpia marca COLHOGAR i amb les marques dels seus clients de la gran distribució. També per a la indústria i col•lectivitats sota la marca Tork.

Essity Espanya també distribueix articles per a la cura personal, procedents d’altres centres productius amb les seves pròpies marques com ara TENA, líder en el mercat de la incontinència amb una presència de més de 25 anys al mercat espanyol i a la industria farmacèutica o DEMAK´UP, la marca líder en discs desmaquilladors en el sector de la cosmètica així com amb les marques dels seus clients. Per a més informació: www.essity.com

Treball Final de Màster a Essity

El TFM a Essity consisteix en treballar en la optimització dels processos productius mitjançant el treball de reducció de variabilitat del procés de fabricació del paper Tissú.El projecte es realitza acompanyat d’un equip multidisciplinari, participant activament tant amb els experts del producte com amb els experts en les tecnologies del procés. En el projecte s’aplicaran els principis d’enginyeria química aplicats a la resolució o millora de part del procés productiu. El desenvolupament del projecte utilitza les diferents metodologies de millora contínua de la cultura Essity i permet al alumne participar amb els equips d’innovació, assumint i posant en pràctica diversos rols de lideratge en l’entorn professional. Els objectius del projecte són tutelats i recolzats per la direcció de la factoria com a projecte alineat a la consecució dels objectius globals d’Essity Valls.

Contacta amb nosaltres

Pere Marc Franquet
Organizational Improvement Manager

Essity
Ctra. Valls a Puigpelat Km.2
43812, Puigpelat

PHONE:
(+34) 977 030 600